Aanmelden

Rondleiding

U bent van harte welkom een keer bij ons te komen kijken? Wij geven u graag een rondleiding en vertellen u wat de mogelijkheden zijn. Uiteraard is er ruimte om uw vragen te beantwoorden. Stuurt u een kort mailtje met uw gegevens aan info@de-avonturiers.nl en we kunnen spoedig hierna een afspraak plannen!

Privacy

Uw contactgegevens, zoals naam, telefoonnummer en emailadres leggen wij vast om de aanvraag te kunnen registeren en om contact te kunnen opnemen. Deze persoonsgegevens worden niet gedeeld buiten De Avonturiers. Wij bewaren deze gegevens maximaal 1 jaar. Voor meer informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens verwijzen we u naar ons privacy beleid.

Intake

Nadat uw kind definitief geplaatst is, door middel van een plaatsingsovereenkomst, vindt kort voor de startdatum een intakegesprek plaats. Het intakegesprek zal plaatsvinden met één van de vaste Pedagogisch Medewerkers van de groep van uw kind.

Kinderopvangtoeslag

Kinderopvangtoeslag is een tegemoetkoming van de overheid in de kosten die ouders maken voor kinderopvang. Ouders kunnen kinderopvangtoeslag krijgen als ze gebruikmaken van een geregistreerd kinderopvangorganisatie. Aan het recht op kinderopvangtoeslag zijn wel voorwaarden verbonden. De Belastingdienst keert de toeslag uit.

Alle locaties van De Avonturiers zijn geregistreerd en opgenomen in het Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen (LRKP).

Op de plaatsingsovereenkomst staan alle gegevens die u nodig hebt voor de aanvraag van de kinderopvangtoeslag, waaronder de tarieven, opvanguren per maand en LRKP nummer.

De tarieven die vermeld staan op de plaatsingsovereenkomst zijn inclusief luiers en voeding*, exclusief kosten voor eventuele warme maaltijd, extra opvang en opvang op studiedagen van de school.

* In de opvang is voeding inbegrepen bij de prijs, behalve als het om dieetvoeding of hele specifieke voedingswensen gaat.

Algemene voorwaarden

De Avonturiers is als lid van de Brancheorganisatie Kinderopvang verplicht de algemene voorwaarden van de branche toe te passen. Bekijk de algemene voorwaarden 2016.